Diensten

De diensten van Perspectief vinden elke zondag om 10:00 uur plaats in de Dissel te Hooglanderveen. Voor en na de dienst is er tijd voor koffie, thee en ontmoeting. Voor kinderen is er tijdens de dienst een eigen programma. Voor de allerkleinsten is er een crèche. Klik hier voor meer informatie over het zondagsprogramma.

Contact

Heb je een vraag? Of wil je meer informatie over bepaalde activiteiten van Perspectief? Neem dan contact op met Ferdinand van de Velde via 06-44539352 of stuur een mail via onderstaand formulier.

Adressen

De diensten vinden plaats in de Dissel. Alle correspondentie (adreswijzigingen, activiteiten, nieuws) kan worden doorgegeven aan het secretariaat.
Adres diensten:
De Dissel
Disselplein 6
3829 MD
Hooglanderveen
Postadres secretariaat:
Theresia Vermeulen
Baak van Camperduin 26
3826 GH
Amersfoort

Bereikbaarheid en OV

Met behulp van het kaartje hiernaast kun je de route met de auto of fiets naar de Dissel toe plannen. De Dissel is met de trein bereikbaar via NS station Amersfoort-Vathorst. Station Amersfoort-Vathorst is ook met buslijn 3 of 5 te bereiken. Buslijn 5 stopt na het station op de Buitenveldseweg, dit is op twee minuten loopafstand van de Dissel. Vanaf het station is de Dissel in een kwartier ook lopend te bereiken. Klik hier voor de looproute vanaf het station naar de Dissel.