Identiteit van de gemeente

De gemeente Perspectief is een familie, een groep gezellige en vriendelijke mensen. We worden over het algemeen omschreven als warm en open. Iedereen is welkom bij deze familie! We doen meer dan alleen op zondag samenkomen. We komen bij elkaar thuis, we sporten met elkaar en volgen en organiseren cursussen. Je vindt meer over Perspectief op een van de subpagina's hieronder.

Samenkomen op zondag

Elke zondag wordt er een samenkomst georganiseerd om van God te horen, Hem te eren en elkaar te ontmoeten. Er wordt gestreefd naar een comfortabele setting, waarin iedereen zich prettig voelt om in gesprek te gaan met elkaar of gewoon rustig de samenkomst mee te maken.

Het Verhaal

Perspectief is nog een relatief jonge gemeente met een bijzonder ontstaan. Lees hier het verhaal; van de oprichting tot nu.

De Mensen

Hoe ziet de typische Perspectiever eruit? Maak kennis met de mensen van Perspectief en hun verschillende achtergronden.

Dit geloven wij

Wat geloven wij bij Perspectief? Proef alvast van de smaak van Perspectief en lees over de principes waarop Perspectief gebouwd is.

Jij en Perspectief

Wat heeft Perspectief jou te bieden? Wil je eens een huiskring bezoeken? Of hou je van voetbal? Lees hier meer over verschillende activiteiten van Perspectief.